top of page
Våre tjenester

Finn ut hva vi kan hjelpe deg med.

Totalentrepriser

Tilpasset dine behov.

Ved totalentreprise, tar vi hånd om hele prosessen for deg. Det vil si at du slipper å ta på deg prosjekteringen og utførelsen. Vi tar ansvaret for å planlegge når håndverkerne skal komme og når materialer skal bestilles. I tillegg, sørger vi for at underleverandører leverer til avtalte tider, at varene blir bestilt og at avfall håndteres på en gunstig måte.

Totalentreprenør

Kjøkken

Gi kjøkkenet ditt et ny glans

Kjøkkenet er det mest brukte rommet i huset, hvor familien kan tilbringe tiden sin sammen. Renovasjon av kjøkkenet er en investering, som varer husholdet i mange år fremover. Vi hjelper deg med å bygge drømmekjøkkenet ditt fra A til Å.

Kjøkken

Baderom og våtrom

Nytt bad?

Har du behov for å pusse opp badet eller vaskerommet. Vi har lang erfaring med renovering av våtrom. Flere av våre ansatte har gjennomført våtromskurs og vi jobber alltid etter våtromsnormen. Bestill drømmebadet ditt i dag.

Baderom

Renovering og Rehabilitering

Skap et nytt liv for huset ditt.

Bor du i et eldre hus som behøver å bli frisket opp? Kanskje du trenger å pusse opp badet, bytte vinduer eller skifte tak? Da har du kommet til riktig sted! Vi har lang erfaring med forskjellig renovasjonsarbeid - Her er det bare fantasien som setter grenser.

Renovering
bottom of page